Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
671
Ket szam aranya 5:9 külömbséguk 280 melyik ez a ket szám ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
x és y a két szám

`x/y` = `5/9`

y-x= 280

Ezt kell megoldani.

x= 350, y=630

Ellenőrzés!
0