Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki segít?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
646
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
x idő alatt
x/20+x/30=1
3x+2x=60
x=12 perc alatt pucolnak együtt
x/60+x/90=1
3x+2x=180
x=36 perc alatt takarítanak ki együtt
0