Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
4925
Határozd meg egy margarinkocka sűrűsègèt!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
A kocka tömege 250 g, térfogata (élhossza 6 cm,) V=a³= 216 cm³

`\rho`= `m/V` = 1,16 `g/(cm³)`
0