Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Melyik szám értéke nagyobb?

Főoldal » Középiskola » Matematika
676
Melyik szám értéke nagyobb?

A = (13^2)^2009
B = 13^2 x 13^2009
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
#Matek #melyikszamertekenagyobb
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A nagyobb.
A=`(13^2)^2009=13^(2*2009)=13^4018`
B=`13^2*13^2009=13^(2+2009)=13^2011`
0