Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek.

Főoldal » Középiskola » Matematika
459
Sziasztok.ezekben a feladatokban segitene valaki?Köszönöm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Szia! Szerintem ilyen esetben egy icipici fáradozással bepötyöghetnéd a kérdéseket egyesével, mindenre választ kapnál. Gondolom az elméleti kérdések mennek kis utánajárással is. Köszi! ;)
0

4/4
a, 0,624*0,436 = 0,272, 27,2 %
b, Ha 10610496 az a 27,2%, akkor a 100% az 39 000 000 fő.
4/5
A derékszögű háromszög átfogója 820 m, egyik befogója 12 m. sinα= 12/820 -> α=0,84

4/6
a, négyszeresére
b, nyolcszorosára

0