Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika intenzitás

Főoldal » Középiskola » Fizika
500
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika intenzitás
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
a, T=`(4 sqrt{\frac{341,2\cdot0,7}{5,6\cdot10^{-8}}})`= 255,5 K, azaz -18 C

b, T_{valódi}= `4sqrt{\frac{341,2\cdot0.7/0.8^{2}}{5,6\cdot10^{-8}}}`= 285,7 K = 12 C

2