Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika!! Válaszokat előre is köszönöm!!

Főoldal » Általános iskola » Fizika
569
Csatoltam a képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
A függvénykapcsolat képe egy origón áthaladó egyenes, tehát a két mennyiség egyenesen arányos. A grafikonról könnyen leolvasható, hogy a pontos összefüggés `Q=t*0.2`.

Az áramerősség `I=Q/t`, vagyis most `0.2\text{A}=200\text{mA}`.
2