Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
480
Az utolsó d, és e, feladatban kérném a segítségeteket. Idő hiány miatt nem tudom elvégezni a feladatot így rátok hagyatkozom. Tudom könnyű maga a feladat de van bőven más dolgom is. Nagyon köszönöm aki segít.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika, 8. osztály, logika
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Ismétléses permutáció:
d, `(5!)/(2!)` = `5*4*3`= 60
e, `(5!)/(2!*3!)`= `5*2`= 10
0