Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

7. Dik osztályos fizika 50-dik oldal. Segítenétek?

Főoldal » Általános iskola » Fizika
464
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Ezeket a képleteket használd:

`\rho=m/V, `
`m=\rho\cdot V,`
`V=m/\rho`.
`\rho:` az anyag sűrűsége
m: az anyag tömege
V: az anyag térfogata

Ügyelj a mértékegységekre!
0