Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Feladat

Főoldal » Középiskola » Kémia
557
Hello
Valaki megtudná csinálni a lapon lévő harmadik és negyedik feladatot?
Köszönöm szépen.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
36·`10^23` atom az 6 mol kén, az 6*32 g kén=192 g
MH2SO4=98 g/mol
MKMnO4= 158 g/mol
1