Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nem értem ezt a feladatot kérlek segítsetek

Főoldal » Középiskola » Fizika
597
Ebből a feladatsorból kéne a 2-es , 5-ös
Megoldással ha lehetséges. Előre is köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
v= a*t
v=72 km/g =20 m/s
t=10s
a= 2 `m/(s²)`

5,
v=72 km/h=20 m/s
a=0,4 `m/(s²)`
t=v/a= 50 s
1