Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika! segítséget előre is köszönöm!!

Főoldal » Általános iskola » Fizika
1039
Egy forrasztópákán 1 perc alatt 30C töltésű elektromos tulajdonságú részecske áramlik át.Mekkora a forrasztópákán átfolyó áram erőssége?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

2
I=Q/t
az időt váltsd át másodpercbe.
1

I=Q÷t
30÷60=0.5A
1