Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika SOS 8.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
513
Sziasztok.. a, b, feladatban valaki segít?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a, Ha 12 tanuló a 20%-a, akkor a 100 %-a = 12*5= 60 tanuló

Annak pedig a 35%-a 21 (60*35/100)

b,

`660/2400`*100 = 27,5 %
0