Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SEGITTSSSSS

Főoldal » Általános iskola » Fizika
518
Sziasztok 1. 2. 3. 7. 8-as kérdést nem tudom valaki segít? ( a kép nem a legszebb minőség bocsii)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
I=`Q/t`, a t-t másodpercbe számold át

1: `20/4`=5 A
2: `300/(5·60)`= 1 A
3, `180/(10·60)` = 0,3 A = 300 mA
7, Q=`I·t`= 0,025 A · 3600 s = 90 A
8, t= `Q/I` = `100/5` = 20 s
Módosítva: 7 éve
2