Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika, körmozgás

Főoldal » Középiskola » Fizika
528
3. feladat kellene a képről, levezetés nem szükséges, csak az eredmény kellene, mert megcsináltam, csak nem vagyok biztos a megoldásomban.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`v=(2·r·π)/T=(2·832000 m·3,1415)/(60 s·101)∼862 m/s`
acp=v²/r=862²/832000=0,89 m/s²
1