Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matekban kéne segitség

Főoldal » Általános iskola » Matematika
806
Határozd meg a három téglalap területe alapján a kérdőjellel jelölt rész területét!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
12 x 7 = 84
12 x 10 = 120
18 x 10 = 180
18 x 7 = 126 cm2
0