Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Algebra!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
592
Matek algebra.. valaki magyarázza el és vezesse le... talán bővítenem kell de fogalmam sincs
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a = 2011
2010 · 2012 = (a+1)·(a-1)= a²-1
ott van még egy plusz egy akkor a2 marad, aztán a nagy gyökjel alatt ugyenezzel a módszerrel...
1