Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Térgeometria

Főoldal » Középiskola » Matematika
1723
Mekkora a paralelogramma területe , ha két átlóját e és f, az átlók által bezárt szögét φ jelöli?
Számítsuk ki a paralelogramma oldalait és szögeit.Minden esetben adjuk meg a paralelogramma magasságának hosszát.

e=5cm f=8 cm φ=65°
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1