Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mennyi egy betű?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
681
Bábos Dorka szavakat árul. Mássalhangók ingyenesek magánhangzókér pénzt kér. Egyik betű sem kerül többe 250 forintnál többe magánhangzókért annyiszor kell fizetni ahányszor előfordul a szóban. Mennyibe kerül Mennyibe kerülnek az a, e, o, i, u, é, betűk ha a paralelogramma 252Ft, négyzet 67Ft, deltoid 112Ft, rombusz 77Ft, téglalat 127Ft és a trapéz szó 82Ft.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
A:45 E:30 É:37 O:42 I:40 U:35
0

A+E = 82
A+A+É = 127
A = 45 (127-82)
E = 37
És így tovább.
Módosítva: 7 éve
0