Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek példa

Főoldal » Középiskola » Matematika
463
√3(√3-1)×(√3+1)-√12=0
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`\sqrt{3}*(\sqrt{3}-1)*(\sqrt{3}+1)-\sqrt{12}`
`\sqrt{3}*(3-1)-2\sqrt{3}`
`\sqrt{3}*2-2\sqrt{3}` = 0 -> igaz
Módosítva: 7 éve
0