Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok.

Főoldal » Középiskola » Matematika
1015
Turistatérképen lemérni a tervezett útvonal hossza 57cm. Mennyi idő alatt teszi meg a társaság a kiválasztott útvonalat,ha óránként átlagosan 3,8km-t haladnak,továbbá Zsuzsi térképe 1:40000 méretarányú? Kerlek segítetek megcsinálni?:)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Térképen 57cm Akkor a valóságban 57*40000=2280000cm=22,8 km
1 óra alatt 3,8 km akkor 22,8 km-t 22,8/3,8=6 óra alatt teszik meg.
0