Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok valaki tudna segíteni ebben?

Főoldal » Általános iskola » Kémia
781
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
kémia, 8.osztály
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
Szia!

a,.
2Mg+O2=2MgO

b,
C+O2=CO2
c.,
Ch4+3O2=CO2+2H2O

d,
2CO+O2=2CO2

e.,
C2H5OH+3O2=2CO2+3H2O
0