Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Másodfokúra visszavezethető magasabb fokszámú egyenlet

Főoldal » Középiskola » Matematika
1990
Nagy segítség lenne, ha valaki meg tudná oldani, mert holnap másból témazárót írok és erre nem jut időm. :/

x(a negyediken)-8x(a négyzeten)-9=0
x(a negyediken)-20x(a négyzeten)-125=0
x(a negyediken)+11x(a négyzeten)+28=0
x(a hatodikon)-28x(a harmadikon)+27=0
X(a hatodikon)+9x(a harmadikon)+8=0
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Szia.
Első feladatot csatolom.
1

2. feladat megoldása.
1

Nagyon nagyon köszönöm! Megmentettél!
0