Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
432
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
ábrázolni nem kell
0

1. f(x)=sin(x), g(x)=3x+1, ekkor f o g = sin(3x+1)
2. f(x)=√x, g(x)=4x²-12x+5, ekkor f o g =  4x²-12x+5 
3. f(x)=1/x, g(x)=4x²-12x+5, ekkor f o g = 1/(4x²-12x+5)
4. itt már 3 (alapvetően eltérő) függvényből állíthatjuk össze a függvényt;
f(x)=cos(x), g(x)=√x, h(x)=x+2, ekkor f o g o h = cos(√x) o h = cos( x+2 )

Rf és Df meghatározása innen menni fog?
1