Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
483
Segitsetek legyszi! Algebra!a-2b/3 Ha a=4/5 b=3/4
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a-2b/3 Ha a=4/5 b=3/4
1. Behelyettesítesz.

4/5-2*3/4:3
Majd 4/5-3/2*1/3
4/5-1/2
És végül 3/10 ami 0,3
0