Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S.o.s matek!

Főoldal » Középiskola » Matematika
458
Sürgősen! Tud valaki segíteni? Köszönöm szépen!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Szorzol 14el elveszel2 öt és osztasz 2 vel igy x=2939
1

(2+2x):14=2=420
2+2x/14=420
2(1+x)/14=420
1+x/7=420
1+x=2940
x=2940-1
x=2939
1