Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Függvények

Főoldal » Középiskola » Matematika
574
ábrázoljuk a függvényeket és ellemezzük a következők szerint: értelmezési tartomány, értékkészlet, zérushely, monotonitás, szélsőérték, konkáv vagy konvex, páros vagy páratlan, periódikussága, korlátossága, inflexiós pont
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
f(x)=2x+3
ÉT: x∈R (valós számok)
ÉK: y∈R (valós számok)
Zérushely: 0=2x+3 => x=-3/2
Szigorúan monoton növekvő
Nincs szélsőérték
Páratlan
Nincs periódusa
Nem korlátos
Nincs inflexiós pontja
A másik kettőt rád bíznám.
0