Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Lekéne fordítani holnapra

413
Lekéne fordítani holnapra kérem segítsetek
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Idegen nyelv

Válaszok

2
Ígéretek
Ígérünk, aztán megszegjük az ígéreteinket, mert néhányat nagyon nehéz betartani. Itt van a 6 leggyakoribb megszegett ígéret...

1. Mindig hallod ezt építészektől, vízvezeték-szerelőktől és villanyszerelőktől. De az igazság nagyon különböző. Nem jönnek vissza egészen a következő hétig (vagy még később). És valószínűleg neked kell őket hívnod 5 alkalommal.

2. Imádunk titkokat hallani és boldogan tartjuk be az ígéretünket. És akkor tényleg komolyan gondoljuk. 'Ne aggódj, a titkod biztonságban van nálam' - mondjuk. De természetesen nincs. Kutatások szerint mindenki elmondja egy másik embernek a titkot. Hamarosan az egész utca tudni fogja!

3. Orvosok, fogorvosok és ápolók kedvenc kifejezése. Általában ezt mondják neked épp mielőtt inkekciót adnak. De a kifejezés nem teljes. A teljes kifejezés: 'Nem fog fájni nekem (de valószínűleg nagyon fog neked).

4. Új barátot szerzel a nyaraláson vagy egy buszozáson, e-maileket cseréltek és ezt az ígéretet mondjátok. 6 hónappal később megtalálod a nevet vagy címet egy kártyán vagy egy régi darab papíron. 'Oh..(nem tudom ezt elolvasni)' gondolod - de aztán eszedbe jut, hogy ők sem írtak neked!

5. A Hamletban, Shakespeare azt mondta nekünk soha se kérjünk, vagy adjunk kölcsön pénzt. Igaza volt. Mikor pénzt adunk kölcsön az embereknek mindig ezt ígérik, de aztán elfelejtik. Amikor visszakéred a pénzt, azt gondolják fukarak vagyunk. Ha nem kérjük, sose kapjuk vissza.

6. Whitney énekel egy dalt erről és minden nap emberek ezrei ígérik meg ugyanezt egymásnak az egész világon. Tudjuk, hogy létezik örök szerelem, de ez az az ígéret amelyiket a legnehezebb betartani az összes közül?
0

Köszönöm:)
0