Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Házi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
769
Írd a számokat normálalakba!
6672, 54400, 780 000 000, 0,000 005, 0,000 0001, 26 000 000.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
6672 = 6,672 * 103
54400 = 5,44 * 104
780 000 000 = 7,8 * 108
0,000 005 = 5 * 10-6
0,000 0001 = 10-7
26 000 000 = 2,6 * 107
0