Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Háromszög magaságvonala

Főoldal » Középiskola » Matematika
484
Mekkora a háromszög legkisebb magasságvonala,ha oldalai: a=21,b=17,c=10
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Ha jól tudom, berajzolod a magasságvonalat, ezáltal kapsz ott egy 90 fokos szöget, és Pitagorasz-tétellel ki tudod számolni a magasságvonalat.
0

Egy megoldás:
0