Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek egyenletek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1020
3f-(5-f)=4f+7

4/5négy ötöd -(2,4-g)-(1-3g)=0

(2,4-h)-4/3+(1-h)=2/3
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
egyenlet
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
3f-5+f=4f+7
5=7 ellentmondás, az egyenletnek nincs megoldása

4/5-2,4+g-1+3g=0
-2,6+4g=0
4g=2,6
g=0,65

2,4-h-4/3+1-h=2/3
1,4=2h
h=0,7
0

amúgy ha a menüpontban rákattintasz arra hogy matek segédeszközök akkor ott megoldja neked az egyenletet
0