Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Feszültség

Főoldal » Középiskola » Fizika
467
89,6 J munkát végeztünk az elektromos mezőben az 5,6 C töltés elmozdítása során. Mekkora a feszültség az elmozdulás végpontjai között?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
feszültség
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`U=W/Q=89.6/5.6=16V`
1