Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

HELP MEE! KÉMIA

Főoldal » Általános iskola » Kémia
653
A válaszokat előre is köszönöm!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
20 H2 - 20*2g=40g
10 O= 10*16g=160g
5 O2= 5*32=160g
4 C =4*12=48g
8 Na=8*23=184g
Tehát az utolsó, E
0