Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tudnátok segíteni?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1696
Sziasztok!

e+(2,5+e)-(2e+2,5)=5e
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
egyenlet
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
e+2,5+e-2e-2,5=5e
2e-2e=5e
0=5e
e=0
0

e+e-2e=0
2,5+2,5=5

Azaz 5=5e e=1
0