Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számítsd ki a kör hiányzó adatait

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1914
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
A sugár minden esetben feleakkora, mint az átmérő.
Az átmérő minden esetben kétszerakkora, mint a sugár.
Kerület = 2 * sugár * 3.14
Terület = sugár * sugár * 3.14
0

Sugár:r
Átmérő: d=2* r
Kerület: K=2*r*π
Terület: T=r^2*π

1.d=5 K=5π T=6,25π
2. r=2,4 K=4,8π T=5,76π
3.r=50 K=100π T=2500π
4. 84,4=2*r*π r=13,43 d=26,86 T=566,63
5. 289=2*r*π r=46 d=92 T=6647,61
6. 78,54=r^2*π r=5 d=10 K=10π
7. 7,07=r^2*π r=1,5 d=3 K=6π
8. d=20 K=20π T=100π
2

Ezt én sem tudom nekünk is ez a házi
2