Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számítsd ki a kör kerületét és területét , ha

Főoldal » Általános iskola » Matematika
859
r=6 cm

d=5,6 m
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
r=6 cm K=2*6*π=37,69cm T=6*6*π=113,09cm2
d=5,6 m r=2,8m K=2,8*2*π=17,59m T=2,8*2,8*π=24,63m2
0