Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek szorgalmi feladat #1

Főoldal » Középiskola » Matematika
516
Milyen maradékot ad az N=863999 ...... (ahol a szám végén 2018 db 9-es számjegy áll) 32-vel osztva?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A feladat — az összes többi kérdésedhez hasonlóan — az aktuális KöMaL egyik feladata (C. 1490.), így október 10. éjfélig tisztességtelen lenne megoldást közölni.

https://www.komal.hu/feladat?a=honap&h=201809&t=mat&l=hu


Felhívom a figyelmed a versenyszabályzat alábbi részletére:

"FONTOS! A versenyek egyéni versenyek; a versenyzőknek önállóan kell elkészíteniük a példák megoldásait. A mérési verseny kivételével (lásd az M pontverseny leírását) tilos a kitűzött feladatokat a beküldési határidő előtt másokkal megvitatni, másoktól segítséget kérni vagy elfogadni a feladatok megoldásához. A közösen készített vagy másolt dolgozatokat — beleértve az eredeti szerzőét is — nem versenyszerűnek értékeljük. A csoportosan másolt dolgozatokat visszaküldjük az osztályt tanító tanárnak. Súlyosabb, az egész pontversenyt veszélyeztető esetekben (pl. a feladatok megtárgyalása internetes fórumokon) az érintett versenyzőket kizárjuk a versenyből."
Módosítva: 7 éve
0