Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS! Matek!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
588
Sziasztok!
Ezt a matek házit nem értem! Holnapra kell. Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném!!! Az első feladatból a J, K, L kell. A másodikból a B, E, J, L.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
j)666/126 osztod 2-vel =333/63 osztod 3-mal =111/21 osztod 3-al=37/7-ed=5 egész 2/7-ed
0

k)750/875-öd osztod 5-tel= 150/175-öd osztod 5-tel=30/35-öd osztod 5-tel=6/7-ed
1

l)121/143 osztod 11-gyel=11/13-ad
1