Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek hatvány

Főoldal » Általános iskola » Matematika
612
Sziasztok!Mára kellene matek házi segítség!Mi az utolsó számjegyük a következő számoknak? 10a 2-on,2 a 4-en,6a 3-on,6az 5-en,6 az 50-en,15a 10-en,21a 5-en,1250a 100-on,11a 11-en,4a 8-on?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
10²=100
2⁴=16
6³=216
6⁵=7776
6⁵⁰=8,082812774647641e+38
15¹⁰=576650390625
21⁵=4084101
11¹¹=285311670611
4⁸=65536
Módosítva: 7 éve
0