Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Elektrotechnika

Főoldal » Középiskola » Fizika
491
hello kéne egy kis segítség az lenne a kérdésem hogy kaptam elektrotechnikából egy kérdést órán amit végül házinak megkaptam de nem értem a kérdést. Egy áramkör két pontján a földponthoz képest U1= 9,7 V és U2=9,1 V feszültséget mérünk. Mekkora feszültség van a két pont között. (válaszát előre is köszönöm)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
U₁ - U₂ = 0,6 V
0