Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Diff. egyenletre ránézne valaki?

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
511
y''-8y+16y=0 y(0) =3 és y' (0)=-1
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
Nem `e^4`, hanem `e^(4x)` az exponenciális tag mindenhol.
És innentől a derivált is rossz persze.
Módosítva: 7 éve
0