Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek22

Főoldal » Középiskola » Matematika
636
d,e,f feladat
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Egyszerűen a g(x) függvényben x helyére írd be az f(x) függvényt.

Pl. az utolsó:
`f(x) = lg\ x, g(x) = 1/(lg\ x) \ \ \ -> \ \ \ g(f(x)) = 1/(lg\ f(x))=1/(lg(lg\ x))`

A többit próbáld meg magad.
0