Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Törtek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
816
Mi a kapcsolat 1 tonna 3nyolcad része, illetve 3 tonna 1nyolcad része között?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Valójában ugyanaz.
Miért?
1 tonna 1/8 része: 1000 (kg)/8=125 (kg) => 3/8-a => 3*125= 375
3 tonna 1/8 része: 3000 (kg)/8=375 (kg)!
1