Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mólban kéne kifejezni a mennyiségeket

Főoldal » Középiskola » Kémia
578
Nem értem a mollal kapcsolatos számolásokat, ezer köszönet minden segítségért❤

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
ha jól tudom, akkor:
n=3,25*10^20/6*10^23=~0,54*10^-3=~5,4*10^-4mol
n=4,96*10^24/6*10^23=~0,82*10=~8,2*10^-1mol
n=1,56*10^23/6*10^23=0,26 mol
0