Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
468
Sziasztok tudnátok segíteni a házi feladatomban tudom , hogy egyszerű feladat de 0 vagyok matekból tudom. Szóval a feladat X+Y+Z=24
Y=8
X=Z
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
24-et elosztod 3-al, mivel a 24 egyenlő az X, Y, Z-vel.
Megkapod, hogy 8 + 8 + 8 = 24
Az Y megvolt adva, hogy 8.
Z pedig egyenlő X-el, tehát 8 mindkettő.
1