Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Képként csatoltam a feladatot, mert nagyon SOS

Főoldal » Középiskola » Matematika
492
Képként csatoltam a feladatot, mert nagyon SOS
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Valaki segítsen légy szí :(
0

Ez a három halmazunk van:
A={1; 2; 6 ; 7}
B={2; 3; 5; 7}
C={2; 3; 4; 5; 6}

(A∩B)∪C={2; 3; 4; 5; 6; 7} szavakkal: kell az A és B halmaz közös része, valamint a C halmaz egésze. Természetesen a duplikációkat ki kell szűrni.
0