Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hogyan kell kiszámítani?

Főoldal » Általános iskola » Fizika
493
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Vonat, út, sebesség, idő, fizika
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
t=2,5 min=150 s
N=45 db
d=50 m
sk=600 m
tk=?
v=s/t=N*d/t=45*50/150=15 m/s
tk=sk/v=600/15=40 s



1