Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítenétek? Köszönöm.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
519
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
A={1; 2; 4; 5; 6; 7; 8}
B={1; 2; 3; 5; 6; 7; 9}
C={3; 5; 6; 7; 8; 10}
2

SP=60
S=80 csak sajt=20
p=72 csak pepperoni=12
Semmi=100-(60+20+12)=8
a,20-an
b,12-en
c,8-an
2