Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mértan S.O.S.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
540
1. 1,4*(a-2)-(6-2a)
2. 10x+7=8x-9
csak egyszerűen pls. Előre is köszi a válaszokat
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1,4a-2,8-6+2a= 3,4a-8,8
10x+7=8x-9/+9
10x+16=8x/-10x
16=-2x/:-2
-8 = x
0