Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Algebra. Segítsetek S.O.S.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
491
1. 4*(13-3x)-17=-5x
2. (18-3x)-(4+2x)=10
3. 14-x=0,5(4-2x)+12
4. 4x-3*(20-x)=10x-3*(11+x)
Csak egyszerűen légyszi. :)
A válaszokat előre is köszönöm :D
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1. x=5
2. x=0.8
3. x=minden egyenlővé teszi
4. x= nincs megoldás
Van egy app telefonra (andrioidra biztos van) ami segíthet. Photomath, az algebrás feladatokat hamar és pontosan kimutatja, csak be kell scannelni.
1